Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan működik a szolizás?

Hogyan működik a szolizás?

Figyelt kérdés

Most fogok először menni és félek, hogy bénázni fogok :S

Minden géphez külön öltöző van? Nekem kell elindítanom a gépet és honnan tudom, hogy mikor van vége? Szememet be kell csukni? és hogy álljak, hogy mindenhol egyenletesen barnuljak? Nem rossz bezárva lenni és nincs nagyon meleg?

Kérlek normálisan válaszoljatok! Előre is köszi :) 21L

2016. ápr. 10. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, igen, minden géphez külön öltöző van, és elinfítani is neked kell, de ha nem tudod, mielőtt leöltöznél, kérj segítséget h hogyan kell, aztan nyílván egyedül fogod. Be kell csuknod a szemed, és onnan tudod ha vége van, h oldalt látod h mennyi idő van még, addig kinyithatod a szemed, de azt úgyis tudni fogod. Ha vége, a lámpa le fog kapcsolni, ez észre fogod venni ;) és egy kicsit meleg van, de be lehet állítani h fújja kicsit a levegőt, h elviselhetőbb legyen, a bezártság meg sztem nem vészes, mivel csukva lesz a szemed :)
2016. ápr. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!