Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Természetes szőke hajból...

Természetes szőke hajból barnát, hennával?

Figyelt kérdés

A hajam természetes szőke felül, alul pedig világosbarna. Nagyon szeretnék barna hajat, de nem akarok drogériában vásárolt kémiai festéket használni. Gondolkodtam a hennázáson, de eléggé félek belevágni... Olyanoknak szól a kérdés, akik valamennyire értenek ehhez a módszerhez! Szeretnék egyszer s mindenkorra leszámolni a félreértésekkel, mert akárhányszor kerestem neten a témában, mindig olyan cikkeket találtam, ahol alapból barna hajúak hennáztak. Kérdéseim a következők:

a) Sötétebb barnát szeretnék. Reális az elképzelésem? Sikerülhet az én hajszínemből?

b) Ha belevágnék, két lépésben csináljam? (Először henna, utána pedig indigó külön VAGY keverjem a kettőt?)

c) Kinti fénynél is barna lesz, vagy inkább vörös? (Kicsit hülyén fogalmazok, de néztem egy videót, ahol a csajnak benn a lakásban barna, kinn, természetes fénynél viszont világos narancssárgás volt, ami egyáltalán nem tetszik. ő nagyon világos szőkéről festett).

d) Igaz, hogy minél sötétebb a természetes hajszín, annál sötétebb lesz a henna? Tehát ne számítsak túl intenzív eredményre, igaz?

Egyenlőre ennyi, de lehet, hogy később még eszembe jut pár kérdés. Nagyon örülnék, ha olyanok válaszolnának, akik tényleg értenek hozzá. Köszi előre is.

2016. ápr. 10. 10:46
 1/2 anonim válasza:
a henna színe vörös szóval a szőke hajadat vörösre színezné... amit még csinálhatsz, h a tiszta hennát indigóval kevered (ami am feketén fog) és akkor kaphatsz egy barnás színt, vagy keress rá a cassia-ra állítólag azzal is lehet barnítani a hennát. de alapból tényleg vörös ami pl szőkén brutl látszik...
2016. jún. 2. 11:04
 2/2 anonim válasza:
de igen a hajszíned függvényében változik az eredmény... nekem pl sötét a hajam és csak egy két árnyalattal lett más színű, plusz napfényben kicsit rezes
2016. jún. 2. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!