Ti mit gondoltok a TERMÉSZETES szőke hajról?
Nekem természetes szőke hajam van, ami látszik is mert a fejem tetején barnásabb-sötétebb a hajam, meg olyan mintha melírozva lenne mivel eredeti és így nem lehet minden egyes hajszálam ugyanolyan színű...
Amúgy engem állandóan megbámulnak-méregetnek az utcán, de szerintem azért mert nem képesek eldönteni, hogy festett-e vagy sem. :D Mondjuk ebbe az a vicces, hogy csak 13 éves vagyok és nem mintha normális lenne ennyi idősen festeni (legalábbis szerintem)... Meg a környezetemben sok csajnak ilyen tömeg ombrés festett szőke haja van.
Egyik barátnőm is festi, de ő irigy is a hajamra és véletlenül bevallotta, hogy olyan hajat szeretne mint ami nekem van. :DDD
Ja meg a hajszínem miatt sokan egy buta p*cs@'nak ítélnek meg. Jár valaki hasonló cipőben? :)
Esetleg nem szőke lányok, ti lennétek szőkék?
Nekem is természetes szőke, és teli van árnyalatokkal. Nyáron nagyon kiszívja a nap, szinte világosszőke, ősszel meg télen inkább olyan enyhén vöröses.
Nagyon szeretem, sose festeném be. Szerencsém volt, ritka, hogy valakinek felnőttként is szőke marad.
22N
Nekem tetszik másokon a szőke haj, minél világosabb szőke annál szebb. Viszont én nem szeretnék szőke lenni. Tökéletesen meg vagyok elégedve a sötét, gesztenyebarna hajammal. Soha nem festeném be semmilyen színre. Örülök neki hogy ilyen.
De pl. a fiúkon nagyon tetszik a világosszőke hosszú haj. :)
Én sem festeném be SOHA, viszont van egy olyan érzésem, hogy be fog barnulni. :c
Remélem nem így lesz.
Kicsikoromban szőke voltam, most hát olyan szőkés-barnás-vörösses XD nem tom ez milyen :D
Én nem szeretnék szőke lenni, mert sokan festik, meg olyan sablonos a tökéletes ribi plázacicák mind platina szőkére festetik a hajukat.
(vörösre szeretném festetni)
Nekem aranyszőke-barna-vörös így keverve. A szőkét imádom, de kezd barnulni-vörösösödni, és egyáltalán nem tetszik, ezért valami ilyesmire szeretném festetni: [link]
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!