Milyen sűrűn mosol hajat?
Ja és tűegyenes, hajszárítás után alig kell kifésüljem.
12 válaszoló voltam :)
Én vagyok az, aki mindennap mossa-
Mellemig ér, és nem annyira macerás, már megszoktam, viszont most nyáron megpróbálom a minden másodnapos mosásra rászoktatni a hajamat, mert így nagyon sokba kerül az ápolás, a sok sampon, balzsam, olaj stb..
Én vagyok az, aki nem jó...
Tavaly szeptember óta nem mostam hajat! Ki akartam próbálni, nem először kezdtem el, de legtöbbször 1-2 hét után föladtam.
Kb. néhány hét után állt be, hogy már nem akartam mosni. De a kefére spriccelek ecetet naponta, azzal kefélem, és szerintem jobb, mint amikor hetente kétszer mostam. mindenesetre nem csiklandik-viszket a fejbőröm, mint előtte, gondolom a samponoktól. Ősz, majdnem fehér, vékony, szögegyenes hosszú hajam van.
Néha egy kicsit hiányzik a samponszag, de aztán rágondolok, hogy a fejbőröm jobban van így, és csak a flakont szagolom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!