Nagyon zsíros a hajam és pattanásos a bőröm. Mit tegyek? (többi lent)
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdést írtak már ki, de az én esetem más. Voltam már bőrgyógyásznál, aki természetesen csak annyit mondott a pattanásokra, hogy "majd elmúlik". Felírta a Zynerit nevű gyógyszert, amit már használtam, de nem vált be. Hiába mondtam neki...
Elmentem nőgyógyászhoz is, hátha hormonális eredetű a problémám. Felírta nekem a Cypromix nevű fogamzásgátló tablettát, mondván, hogy szedjem 6 hónapig és elmúlnak a pattanások és a zsíros haj. Nos, ebből csak 5 havi adagot szedtem be, mert már a 4. hónapban rosszul voltam tőle minden egyes nap. A pattanások és a zsíros bőr és haj persze még mindig megvannak, talán már nem olyan sok, de érzem, hogy visszajönnek és egyre több lesz megint.
Nincs esetleg valami gyógymód erre? Esetleg valami kínaiak által használt szer? Pl. csiganyálas krém vagy akármi. Nem tudom már mit próbálhatnék ki. :(
Válaszokat előre is köszönöm.
20/L
Nos, igen, mindennapos a glutén és a tej illetve még a cukor is. :(
De úgy gondolom elég nehéz lenne ezek nélkül élnem. :(
Köszönöm a választ, esetleg egy kis időre egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!