Zsíros pattanásos bőrre milyen arclemosót+tonikot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 21:04
2/8 anonim válasza:
Ha jó a lemosód, nem kell tonik. Én a Bioderma, Uriage termékek közt néznék körül, és tonik helyett inkább krémet vennék.
3/8 anonim válasza:
A helyedben elmennék bőrgyógyászhoz, ő nem tévedhet az ilyen dolgokban.
4/8 anonim válasza:
Akiknek használnak az ilyen krémek, mint pl. La Roche, Bioderma, Vichy azoknak enyhe a bőrproblémájuk. Ha erősen pattanásos vagy, akkor ezek a kérmek tartós megoldást nem nyújtanak, ellenben drágák. Az orvos által felírt készítmények sokkal jobbak, és árban a közelükben nem járnak, és biztos vagyok benne, hogy hatásosabbak is. Ha komoly a baj, akkor bőrgyógyász. Ha annyira erősen pattanásos vagy, akkor kapsz gyógyszert, és krémet is. Ennek a kettőnek a kombinációja segíteni fog. Persze rendben kell tenni az étkezést is és más olyan körülményeket is, amelyek tovább rontják a pattanásos bőr állapotát.
5/8 anonim válasza:
4-es, ha a tesómat látnád, nem mondanád, hogy enyhe a bőrproblémája. Neki mégis ezek váltak be. Tinédzser korában gyógyszert is szedett, de manapság is problémás a bőre.
6/8 anonim válasza:
Most, akkor nem értem, ha beváltak neki, akkor nekem nincs mit néznem, mert akkor most szép a bőre nem?!?! Ha szedett gyógyszert, akkor lehet, hogy nem a megfelelőt, vagy nem szabályosan szedte. Azt meg nem mondtam, hogy amit elsőre felír bármelyik orvos, az megfelelő is lesz bárki számára. Amúgy ha a drogériás krémek segítenek, akkor nem nagy a baj, mert akinek igazán problémás a bőre azoknál sokszor az erős gyógyszerek sem segítenek, vagy is nem 100%-osan! A drogériás krémek szinte semmilyen %-ban nem tartalmazzák azokat az összetevőket amelyeket tartalmaz egy orvos által felírt krém!
7/8 anonim válasza:
Azért szép a bőre, mert használja a krémeket.
De nyilván te mindent jobban tudsz. Hisz minden krémet bevizsgáltál, anélkül nem állítanál ilyet.
8/8 anonim válasza:
"De manapság is problémás a bőre" ha manapság is problémás a bőre, akkor még sem használ neki a krém, mert akkor manapság nem lenne baja a bőrének nem?!?! Itt nem arról van szó, hogy átmenetileg legyen rendbetéve valammi, hanem tartós megoldás kell. Nagyon sok krémet kipróbáltam, 15 évet szenvedtem problémás bőrrel. Akinek igazán problémás a bőre, annak a dorgériás krémek nem segítenek. Amúgy meg kinek mi a súlyos? Vannak olyan nők, akik egy pattanástól is a falra másznak, de vannak olyanok, akiknek 100 méterről világít a fejük, annyira vörös a sok ragyától, de még sem érdekli őket. Na az utóbbiaknak tuti, hogy nem segít egyik bolti szutyok krém sem. Én csak azt mondom el amit tapasztaltam, sajnos. Nem ajánlok konkrét orvost, sem terméket, nehogy reklámnak minősüljön. De az itt leírt baromságok, méz, fogkrém stb. semmit sem érnek. Arról meg nem tehetek, hogy nem tudsz fogalmazni. Ha valami használ, akkor nincsenek tünetek, ha vannak tünetek, akkor az a krém, csak részben használ, tehát nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!