Milyen arclemosót tudtok ajánlani szárazabb, de áll területén kicsit pattanásos, gyulladt bőrre?
Nekem ez nagyon bevált. Inkább olyan radíros fajta, de mindennapi használatra is jó. Nekem vegyes bőröm van, T vonalban zsíros, máshol száraz/normál (évszaktól függ). Sokkal jobban bevált, mint akár a több ezer forintos termékek, amiket eddig próbáltam. Nem szárítja ki a bőrt, mégis nagyon jól tisztítja, pattanások ellen is van egy kis hatása. Rossmannban kapható, legutóbb 800 Ft körül volt.
Héhé, ácsi. Nem hanyagolom el az arcbőrömet. Nagyon szép, tiszta bőröm van, az államon szokott néha kijönni egy-egy gyulladtabb pattanás (a kozmetikusom szerint - ahova milyen meglepő, de rendszeresen járok, úgyhogy köszi a marha jóindulatú tanácsot, utolsó, te biztos mindezt, amit írtál, kiláttad a kérdésemből - tehát, a kozmetikusom szerint nő a bölcsességfogam, és az jön ki az államon 1-1 pattanás formájában.
A tanácsok közül az első volt hasznos, az olyan válaszokra, hogy a DM-ben keressek, nem sok mindent tudok kezdeni, tekintve, hogy van ott cirka 50 faja.
Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, nagyokosok. Ami az elsőnek sikerült, neki köszönöm.
Egy kis Akneroxid gél a patira. Vagy svédcseppel ecseteld be.
Arclemosó tanácsra meg nincs szükséged, ha egyébként megfelelően ápolod a bőrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!