Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arclemosót tudtok...

Milyen arclemosót tudtok ajánlani szárazabb, de áll területén kicsit pattanásos, gyulladt bőrre?

Figyelt kérdés
Ne legyen túl drága. Köszönöm!

2012. szept. 2. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ez nagyon bevált. Inkább olyan radíros fajta, de mindennapi használatra is jó. Nekem vegyes bőröm van, T vonalban zsíros, máshol száraz/normál (évszaktól függ). Sokkal jobban bevált, mint akár a több ezer forintos termékek, amiket eddig próbáltam. Nem szárítja ki a bőrt, mégis nagyon jól tisztítja, pattanások ellen is van egy kis hatása. Rossmannban kapható, legutóbb 800 Ft körül volt.

2012. szept. 2. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Be mész a DM-be és elolvasod az arclemosókat. Nagyon sok jó márka van belőle PL: Garnier Clean and clear oxy neutrogena nivea stb...én nem vagyok pattanásos csak miteszerem van én garnier bőrradírt használok és clean and clear tonikot és imádom! :) próbáld ki ami száraz bőrre van direkt, megéri és menj el 2 havonta kozmetikushoz kezelésre :)
2012. szept. 5. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
DM tele van mindenféle arc/test ápoló szerekkel . Mindenem onnan van ami ezzel kapcsolatos ,legjobbak szerintem. Ajánlom .
2012. szept. 5. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Éa kozmetikushoz is elmehetnél ,mert ha ennyire elhanyagolod a bőröd ,csoda ha a sminket lemosod magadrol -.-"
2012. szept. 5. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Héhé, ácsi. Nem hanyagolom el az arcbőrömet. Nagyon szép, tiszta bőröm van, az államon szokott néha kijönni egy-egy gyulladtabb pattanás (a kozmetikusom szerint - ahova milyen meglepő, de rendszeresen járok, úgyhogy köszi a marha jóindulatú tanácsot, utolsó, te biztos mindezt, amit írtál, kiláttad a kérdésemből - tehát, a kozmetikusom szerint nő a bölcsességfogam, és az jön ki az államon 1-1 pattanás formájában.

A tanácsok közül az első volt hasznos, az olyan válaszokra, hogy a DM-ben keressek, nem sok mindent tudok kezdeni, tekintve, hogy van ott cirka 50 faja.

Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, nagyokosok. Ami az elsőnek sikerült, neki köszönöm.

2012. szept. 5. 22:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg a másodiknak is. :)
2012. szept. 5. 22:04
 7/7 Lencsicica válasza:

Egy kis Akneroxid gél a patira. Vagy svédcseppel ecseteld be.

Arclemosó tanácsra meg nincs szükséged, ha egyébként megfelelően ápolod a bőrödet.

2012. szept. 7. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!