Csak én érzem azt, hogy ez a Glamour napok hatalmas átverés?
Még múlt héten kinéztem mindent, amit venni akartam magamnak. Teljesen megdöbbentett ehhez képest, amit most tapasztaltam.
A múlt héten még 1200 ft-os dezodor most 1600 volt, egy 25 %-os kupon járt hozzá.
Alapozó, szempillaspirál stb, mind drágább volt, legalább egy párszáz forinttal.
Az Yves Rocher üzletben egy bőrradírt akartam venni, a 40 %-os kupon minden olyan termékre szólt, ami nincsen zöld körrel megjelölve. A termékek 90 %-án volt jelölés, minden népszerű terméken (sampon, balzsam, bőrradír) és csak 1-2 kifutó termékre lehetett volna a kupont beváltani... Nem szoktam ezeken az akciós napokon részt venni, csak mindenki mondogatta milyen jó, ezért gondoltam, most kipróbálom, hogy tényleg megéri e, pláne ezzel a sok 50 %-os kuponnal...
Nem, nem ez a legnagyobb problémám az életben, mindössze kíváncsi vagyok mások hogy látják. Ti észrevettetek hasonlót, vagy nem figyeltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!