Drogériában, vagy fodrászkellékesben érdemes hajpakolást, hajbalzsamot venni, hol van jobb minőségű? Nagyon száraz a hajam.
Fodrászkellékesben!
Nekem is száraz hajam volt, majd rátaláltam a Serical Latte nevű pakolásra, és ettől már egy használat után selymes lett a hajam. Nagyon meglepődtem... És nem is kerül egy vagyonba, egy tégelynyi (275 ml) kb 300 Ft. Itt egy kép róla: [link]
Ez tejes kivonatú és isteni sütiillata van, de van mér répás és placentás is, de nekem ez vált be.
Fodrászkellékesbe menj.
1 Ott valóban profi termékek vannak, amik használnak is.
2 Sok pénzt spórolhatsz meg.
3 Nagyobb kiszerelésben kapható minden, így gazdaságosabb.
Én már csak ott veszek hajpakolást, ajánlom a Serical (vagy talán Kallosban is van ilyen de azt nem próbáltam) hajpakolást.
1 literes, ezer forint alatt van. Nagy zöld tégely, Crema Midollo & Serical. Placentás hajpakolás.
Nagyon jó, az én hajamat is rendbe tette, imádom.
De a Latte is jó úgy tudom és az direkt száraz hajra van, illetve festett daueroltra. Nekem az illata volt túl erős, olyan kapucsínós, vaníliás vagy hasonló.
Hajbalzsamot is vehetsz a f.kellékesben, az is 1 literes vagy hasonló flakonban van és kb. 800 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!