Havi 1 hajmosás kevés?
Kérdező, kérlek válaszolj már nekem erre, mert komolyan foglalkoztat.
Most nem úgy van, hogy mosol hajat többször is de csak sima vízzel? Tehát nem csak 1szer egy hónapban, hanem többször is. De sampont csak kb. havonta használsz.
Nem akarom elhinni, hogy ennyi buta ember van aki nem tanult értő olvasást (lásd kommentek egy része). Vagy nem tudom, hogy én értek félre valamit.
Tudni akarom.
Szerintem nincs ezzel probléma.
Amikor rövid hajam volt (vagy nemsokára, ha megint az lesz) én is így fogom csinálni. Mivel használok rá zselét vagy habot így muszáj este lemosni, mert alváskor beletapad a sok szösz és másnap hülyén nézne ki.
Viszont baromság minden nap a sok vegyszert a fejemre önteni, bőven elég langyos vízzel jól átmosni a hajat.
De én egy hónapig nem bírnám ki, mert szeretek hajpakolást használni (kell is, mert száraz a hajam) azt viszont nem tudom feltenni csak tiszta hajra ezért előtte biztos megmosom samponnal.
Jelenleg csak azért használok minden alkalommal sampont, mert a hosszú hajam kócos lesz ha nem használok sampont és hajpakolást rá. Muszáj, különben nem tudom kifésülni.
És szeretném kiegészíteni a kommentemet annyival, hogy én úgy tanultam, hogy minden nap szappant, tusfürdőt használni sem egészséges. A tanár (professzor) úgy mondta, hogy hetente egyszer bőven elég a szappanos tisztálkodás, egyéb esetben ha nem vagyunk extrém piszkosak akkor elég minden nap langyos vízzel megmosakodni.
Ezt én sem bírnám, de azt viszont vállalom, hogy nem használok minden nap tusfürdőt/szappant az egész testemre.
Csak nem túl meleg vízzel zuhanyozom le, a kezemmel átdörgölöm magam, de ennyi. Kb. minden másnap használok csak tusfürdőt, de van, hogy csak harmadnap.
És nem vagyok piszkos, sem büdös és a bőröm is egészséges.
Természetesen, nagy melegben a hónaljamat szappannal tisztítom nem csak vízzel. Illetve a lábamat is szappannal mosom meg, mert úgy érzem az piszkos.
Szerintem ez nem igénytelenség. Aki állandóan rakja magára a sok vegyi anyagot az se jobb.
Nekem a fodrászom 3 hetente mos samponnal hajat! Amúgy csak vízzel öblíti. Azt mondta hozzá lehet szoktatni a hajat ehhez, és sokkal szebb lesz a haj. És tényleg, az övén észre is lehet venni, sokkal fényesebb a haja, meg, nem is tudom, egészségesebbnek tűnik. Egyáltalán nem hittem el mikor mondta 2 hete nem mosott hajat, olyan volt a haja, mintha előtte nap mosta volna. Nekem azt ajánlotta heti 1* mossam, de 2* szoktam, de van olyan, hogy 1* samponnal, 1* csak víz+balzsam.
Én nem bírnám ki 1 hónapig szerintem.
Szia!
Nagyon kevés!
Egy embernek 4 naponta meg kell mosni a haját,hogy egészséges legyen!
Szóval 4 naponta kell!
Cupp-Cupp
85%-os!!
Neked mi a neved? Lehet ugyanarra a Gergőre gondolunk...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!