Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Havi 1 hajmosás kevés?

Havi 1 hajmosás kevés?

Figyelt kérdés
Samponnal nem szoktam gyakrabban. Nem korpás a hajam, nem zsíros, néha wax, lakkot használok. Vízzel leöblítem és annyi.
2010. ápr. 5. 21:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
én 1-2 naponta mosok hajat mert nekem kell, de a legtöbb ismerősöm is 2-4 naponta minimum megmossa...el se tudom képzelni milyen lehet havonta, de nem is akarom..:D
2010. ápr. 5. 21:37
 12/27 A kérdező kommentje:

Milye érdekes. :D

Nem áll szándékomban változtatni ezen, csak kíváncsi voltam. A kérdésekre válaszolva, nem nem viszket a fejbőröm. Fogat rendszeresen mosok, minden étkezés után.

És 1 hét után, olyan klasszul beáll a frizurám, hogy reggel csak elég felkelni és kész. :) Míg hajmosás után vacak, lelapuló, formátlan.

De még senki nem panaszkodott. Olyan se aki megtehetné, mert közel áll. :)

2010. ápr. 5. 22:05
 13/27 A kérdező kommentje:
bár biztos kitaláltátok, de fiú vagyok
2010. ápr. 5. 22:05
 14/27 anonim ***** válasza:
68%
ja klasszul beáll a zsírtól biztos:D
2010. ápr. 5. 22:09
 15/27 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem zsíros. Ez a legjobb. :D

Fodrász megnézte.

2010. ápr. 5. 22:11
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
nem is a zsírosságról van szó,hanem a sok kosztól,szagtól,bacitól ami már 1-2 nap alatt ott van a hajadon/fejbőrödön...lehet,hogy neked így kényelmes de ez rohadtul nem higiénikus és ápolatlan.
2010. ápr. 5. 22:51
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
És a waxot meg a lakkot szerinted nem kéne kimosni legalább hetente? Merthogy sima vízzel az nem jön ki. Lehet hogy te nem érzed de a mosatlan hajnak szokott szaga lenni. Legfeljebb még nem mert senki szólni miatta.
2010. ápr. 5. 22:58
 18/27 A kérdező kommentje:
Gondolom szóltak vagy visszautasítottak volna a csajok.
2010. ápr. 5. 22:59
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg, ha te nem érzed ápolatlannak a hajadat és mások sem tapasztaltak ilyesmit, akkor teljesen oké. De ezzel a kérdéssel rendesen provokálod ám a népet. :D
2010. ápr. 5. 23:16
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem provokáció volt a célom. :)

Azért kérdeztem igazából, mert találtam egy rokon lelket ez ügyben, csajban. Csak vízzel öblít hajat rendszeresen, samponnal ritkábban.

Mielőtt azt írná valaki, hogy igénytelen, hááát mint a lopott biciklit effektus külsőre, kár, hogy idősebb mint én. :D

2010. ápr. 5. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!