Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam se nem göndör, se nem...

A hajam se nem göndör, se nem egyenes. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Annyira zavaró, hogy a hajam végei, és elől a halantékom közelében, hátul pedig a tarkómnál göndörödik a hajam. A fejem tetején egyenes a többi hejen hullámos. Még leírva is nevetségesen hangzik, hát még ha látnátok!

Ha kifésülöm száll az egész össze-vissza, és mivrl a göndör és hullámos szálakat is kihúzom ezért olyan mint egy szénakazal

Ha nem fésülöm meg, akkor meg fénytelen és kócos.

Régen vasaltam, de már egy ideje nem csinálom, merta nagyon ccsúnyán károsítva lett.

Egyébként hosszú hajam van, azon gondolkodom hogyha rövidebb lenne, lehet jobban felugrana, de attól még az egyenes nem lenne göndör.

Valaki tud valami tippet adni? Milyen frizurát csináltassak, vagy egyáltalán hogy kezeljem a hajam?

2016. ápr. 8. 00:17
 1/4 anonim ***** válasza:
miért nem fényképezed le?
2016. ápr. 8. 00:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajmosások után nem csak hagyod a fenébe száradni a hajad, hanem beszárítod szépen tökéletesre, ha szükséges akkor hajápolókkal és hajformázók segítségével. Így normálisan fog állni.
2016. ápr. 8. 02:52
 3/4 ~OnLány~ ***** válasza:

Az enyém is hasonló.Ha kiszárítom egyenes lesz.Erős a hajszárítóm fújása,szóval ezáltal kiegyenesedik a hajam,de ha párás a levegő kicsit behullámosodik,de szerintem ez másoknak is ismerős.

Nekem is az alja kunkorodik,fönt egyenes.De minél rövidebbre vágod,annál jobban fog felugrani,szóval talán jobba,ha hosszú.

2016. ápr. 8. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Kamaszkromban volt ilyn hajam, szerencsére most már egyenes, amúgy hajszárítóval száríts, esetleg hadználj hajhabot
2016. ápr. 9. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!