A hajam se nem göndör, se nem egyenes. Mit kezdjek vele?
Annyira zavaró, hogy a hajam végei, és elől a halantékom közelében, hátul pedig a tarkómnál göndörödik a hajam. A fejem tetején egyenes a többi hejen hullámos. Még leírva is nevetségesen hangzik, hát még ha látnátok!
Ha kifésülöm száll az egész össze-vissza, és mivrl a göndör és hullámos szálakat is kihúzom ezért olyan mint egy szénakazal
Ha nem fésülöm meg, akkor meg fénytelen és kócos.
Régen vasaltam, de már egy ideje nem csinálom, merta nagyon ccsúnyán károsítva lett.
Egyébként hosszú hajam van, azon gondolkodom hogyha rövidebb lenne, lehet jobban felugrana, de attól még az egyenes nem lenne göndör.
Valaki tud valami tippet adni? Milyen frizurát csináltassak, vagy egyáltalán hogy kezeljem a hajam?
Az enyém is hasonló.Ha kiszárítom egyenes lesz.Erős a hajszárítóm fújása,szóval ezáltal kiegyenesedik a hajam,de ha párás a levegő kicsit behullámosodik,de szerintem ez másoknak is ismerős.
Nekem is az alja kunkorodik,fönt egyenes.De minél rövidebbre vágod,annál jobban fog felugrani,szóval talán jobba,ha hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!