Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Vivése...

Mi a véleményetek a Vivése Senso Duo Oil hajhullás elleni készítményről?

Figyelt kérdés
Használta már valaki? mennyire hatásos? Sehol sem találok értékelhető fórumot róla és elég drága (14550 Ft 40 ml).

2016. ápr. 7. 15:23
 1/4 A kérdező kommentje:

és ez áll még az oldalukon

Jogi nyilatkozat:

* Az eredményeket nem garantáljuk, mivel személyenként eltérhetnek, a bőr egyéni tulajdonságaitól és az előnyök szubjektív megítélésétől is függenek.

** Az oldalon bemutatott hajdúsító módszer a Vivèse Senso Duo Oil segítségével elért átlagos eredményt mutatja. Ez az internetes oldal főleg olyan egyéni eredményeket mutat be, amelyek során az adott személyek különleges, hajszerkezetük javulását eredményező hatást értek el, más tényezők is befolyásolhatták tevékenységüket. A Vivèse Senso Duo Oil nem gyógyszerészeti termék, recept nélkül kapható.

tehát ezért is vagyok bizonytalan... és sehol se találtam a termékről információt a gyártó/terjesztő oldalán kívül

2016. ápr. 7. 15:28
 2/4 anonim válasza:
71%
Kamu!!! Az idézett svájci kutató nem létezik... a cég a Comore-szigeteken bejegyezve... a hozzászólások az oldalukon nem változnak, de a dátumuk a folyamatosan frissül..Brutál Kamu!!!!
2016. júl. 28. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, én is annak gondoltam
2016. júl. 28. 23:06
 4/4 anonim válasza:
Én használom 3 hónapja és elkezdett nőni a hajam ott ahol nem volt
2019. márc. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!