üdv! Van olyan alapozó ami nem maszatolódik, nem kenődik, és jó nyáron is? Nem arcra kell (részletezem miért)
Figyelt kérdés
volt egy rossz időszakom, mikor vagdostam a karomat, és megmaradtak a hegek. azok miatt kellene az alapozó... főleg tavasszal és nyáron, illetve ősszel (télen nyilván nem kell)..
nyáron viszont eléggé meleg van, szóval olyan alapozóra lenne szükségem, ami elfedné a hegeket és nem kenődne. mivel az alkaromra kell, ezért könnyen érintkezhet a pólómhoz, nacimhoz.. és nem lenne jó ha összekenném vele a ruhámat. tudtok valami jót ajánlani? Köszönöm előre is a választ!
2016. ápr. 7. 12:21
1/1 anonim válasza:
A hegeket nem fedi el az alapozó... mármint az átlag alapozó nem. Csak ami kifejezetten erre való, testalapozó, full fedéssel. Pl Coverderm. De szerintem semmi értelme ilyesmiknek, nekem is heges a karom, lábam, pont senkit nem érdekel, engem sem. Én mondjuk nem magamat vagdostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!