Az egyik fiú osztálytársam minden reggel úgy jön be a gimibe, hogy alapozó van az arcán. Nektek mi a véleményetek erről? Nagyon ciki ez?
Minden reggel látjuk az arcán, hogy makulátlanul szép a bőre és szép sima. Természetes, hogy látszik az alapozó jelenléte. Szeptemberben, amikor a tanítás elkezdődött még baromi pattanásos és ripacsos volt az arca, mióta alapozót használ minden nap, gyönyörű a bőre. Nektek mi a véleményetek erről? Sokan piszkálják őt emiatt, én egyáltalán nem. Az a véleményem erről, ha a lányok elrejthetik a szépséghibáikat sminkkel, akkor a pasik mért ne??? Nekik joguk van szépnek lenni... Szerintetek ez mennyire lehet kínos ennek a gyereknek? Hallottatok már olyat, hogy egy fiú alapozót használ?
(16/lány)
En olyat lattam hogy korektort hasznalt
Szerintem a lanyoknak se kene sminkelni vagy legalabbis nem ennyire
Még nem láttam olyat,hogy fiú alapozót vagy akármit használt volna,de nem szólnék semmit.Az ő dolga és cikinek sem tartanám.
De a 4. válaszolónak igaza van,a bőr el is van fedve alapozóval,korrektorral,bármivel is,attól még látszik a a pattanás formája,kidudorodik.
Aki megkérdezi miért lenne ciki, az szerint normális hogy női cuccokat férfi használ? Szerintem erről ennyit. Szerintem elég gáz.
Férfi... khmm kisfiúcska esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!