Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az egyik fiú osztálytársam...

Az egyik fiú osztálytársam minden reggel úgy jön be a gimibe, hogy alapozó van az arcán. Nektek mi a véleményetek erről? Nagyon ciki ez?

Figyelt kérdés

Minden reggel látjuk az arcán, hogy makulátlanul szép a bőre és szép sima. Természetes, hogy látszik az alapozó jelenléte. Szeptemberben, amikor a tanítás elkezdődött még baromi pattanásos és ripacsos volt az arca, mióta alapozót használ minden nap, gyönyörű a bőre. Nektek mi a véleményetek erről? Sokan piszkálják őt emiatt, én egyáltalán nem. Az a véleményem erről, ha a lányok elrejthetik a szépséghibáikat sminkkel, akkor a pasik mért ne??? Nekik joguk van szépnek lenni... Szerintetek ez mennyire lehet kínos ennek a gyereknek? Hallottatok már olyat, hogy egy fiú alapozót használ?

(16/lány)

2016. márc. 14. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem cikizném,valószínű észre sem venném.Az ő dolga,nem is érdekelne. Miért ne csinálhatná ha zavarja a pattanás?
2016. márc. 14. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

En olyat lattam hogy korektort hasznalt

Szerintem a lanyoknak se kene sminkelni vagy legalabbis nem ennyire

2016. márc. 14. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól teszi, főleg, ha tényleg csak annyiból látod, hogy van rajta alapozó, hogy kevésbé hibás a bőre. (Nem pedig a színéből, fényéből, állagából)
2016. márc. 14. 11:13
 4/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy az alapozótól lenne szép bőre, aki nem pattanásos a bőre, az látszik alapozó alatt is. De ha tényleg sminkeli magát, az sem gáz, a smink már rég nem csak a nők kiváltsága.
2016. márc. 14. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek a négyessel, a pattanás alapozó alatt is látszik. Nem lehet, hogy azóta gyógyszert szed rá??
2016. márc. 14. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
mi közöd hozzá? semmi!
2016. márc. 14. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki?
2016. márc. 14. 13:22
 8/10 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Még nem láttam olyat,hogy fiú alapozót vagy akármit használt volna,de nem szólnék semmit.Az ő dolga és cikinek sem tartanám.

De a 4. válaszolónak igaza van,a bőr el is van fedve alapozóval,korrektorral,bármivel is,attól még látszik a a pattanás formája,kidudorodik.

2016. márc. 14. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Aki megkérdezi miért lenne ciki, az szerint normális hogy női cuccokat férfi használ? Szerintem erről ennyit. Szerintem elég gáz.

Férfi... khmm kisfiúcska esetleg.

2016. márc. 14. 17:37
 10/10 Anyád Gibbonja :D válasza:
Nagyobb városokba már divat lett. Szerintem se túl férfias, de akkor se kellene cikizni emiatt.
2016. márc. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!