Hajszőkítéssel kapcsolatos kérdés, bővebbb lennt?
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.! (régebben már szőkítettem a hajam). Szóval jelenleg kopott vörös a hajszínem,pár honapja nem festettem, mert szőke szeretnék lenni,(persze nem azonnal). De már kiszeretném szőkíteni,mert elég csunyán levan nőve, az alap hajszinem is szőke.. Az lenne a kérdésem, hogy szőkítés után ha befesteném hanvasszőkére, akkor nem lenne-e sötét szine a hajamnak.?
(Privibe tudok képet küldeni a hajszinemről,ha esetleg valakit érdekel). Előre is köszönömszépen a normális válaszokat.!!
Látatlanban nagyon nehéz jó választ adni, mert a szőkítés olyan dolog, amit menet közben látni kell, és ehhez kell igazítani a továbbiakat.
Én először oxy reload-dal szedném le a vöröset a hajadról, utána rákennék egy max. 6-os szőkítőt, és lemosás után eldőlne, kell-e még egyszer rákenni. Ha igen, ez már hármas oxival kerülne fel, és egyébként tudnék beletenni Olaplexet, amitől jó állapotú maradna a haj. Ha kellően kivilágosodott, akkor mehet rá a szőke színező. Ezt szintén figyelni kell, mert lehet hogy öt perc alatt eléri a kívánt színt, nem kell a teljes hatóidőt kivárni.
Koszonomszepen a segitsegedet.! :)
Sajnos csak 12%os oxit kaptam,de azt mondta a nona boltban, h lehet higitani vizzel, valoszinuleg azt fogom csinalni,koszi meg1szer.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!