Milyen hajpakolás jó száraz hajra?
Figyelt kérdés
Hosszú, világosbarna száraz hajam van, és már sokféle pakolást raktam rá, de egyik sem használt sokat. Esetleg valainek van valami bevált otthoni módszere?2016. ápr. 5. 22:37
1/4 anonim válasza:
Elsősorban belsőleg kell rendbe tenni, vitaminok, egészséges életmód. Ha ez nincs meg akkor hiába a pakolás.
Külsőleg argán olajat ajánlom.
2/4 ~OnLány~ válasza:
Tojásosat is próbáltad? Kókuszolajat a hajvégekre?
Én most kaptam DMes hajvitamint, a neve Das gesunde plus Haar vital komplex hajvitamin.
3/4 anonim válasza:
nekem az argán olaj vált be
és azt kényelmes is használni, mert nem kell lemosni, csak a hajvégekre rákenni egy kicsit
4/4 A kérdező kommentje:
A tojásosat próbáltam már és a ricinus olajtól jobb lett de azt elvileg nem jó sokszor használni...
Köszi!
2016. ápr. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!