1/3 anonim válasza:
Biztos igaz. HAJDÚSÍTÁS. Ez az mikor egy helyre telepítik a hajdúkat? De amúgy pont olyan reklám mint a többi. KAMU, pénzlenyúlás.
2/3 anonim válasza:
Az oldal egy nagy kamu. A hozzászólásokat egy másik hirdetésükből másolhatták, de csak félig írták át: valaki a mondata első felében arról érdeklődik, hogy ha a termék hatására nem múlnak el az ízületi fájdalmai, visszakapja-e a pénzét. A hozzászólás annyit csinál, hogy megjelenít egy "köszönjük a hozzászólást" ablakot, amit írtál, azzal semmi nem történik (megnéztem a javascript kódját az oldalnak). A facebookos link is kamu, a szám úgy van begépelve az oldal forrásába, ha megnézitek, a helyiértékeket elválasztó vessző is rossz helyen van. Ha valaki a reklámmal ilyen durván csal, én a termékben se nagyon bíznék...
3/3 anonim válasza:
Nekem már elég a linket megnézni hogy szinte biztosra mondjam hogy kamu. De rá is nézek... kezdi egy kamuképpel ami a neten mindenfelé megtalálható emberről akinek mindenhol más a neve és foglalkozása... ok. Nem kell tovább nézni, hogy egyértelmű kamu legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!