Nagyon nagyon kivan száradva a szám, mit csináljak? :S
Minden héten legalább egyszer kirepedezik a szám mindkét sarka, és mindig iszonyatosan száraz a szám.
A labello nem használ, csak jobban kiszárítja. A gyógyszertárba kértünk helyi szőlőzsírt, az sem segített.
Mézzel próbáltam kenegetni, mert azt olvastam, hogy az jó rá, de az sem használ:S
Komolyan nemtudom mit csináljak már vele:s mert olyan csúnyák a szám sarkai..tiszta pirosak..:(
Pont a mézet akartam írni.Nekem egyszer volt olyan,hogy az egész szám vörös volt és szét volt teljesen repedezve.Bekentem egy nap 4-5x mézzel és másnapra rendbe is jött.
Én a helyedbe,így hogy semmi nem használ elmennék bőrgyógyászhoz,hátha tud segíteni.
Mellesleg nekem se jött be a labello,viszont a rossman márkás Alterra ajakápoló szerintem sokkal jobb,mint a labello.(Nem utolsó sorban olcsóbb is sokkal.)
15/L
kenj rá olívaolajat éjszakára, vagy vajat. a natúr shea vaj is nagyon jó!
a fogkrémben lévő káros anyagok felszívódnak a nyálkahártyán keresztül, és szárítják a szádat is.
figyelj rá, hogy elegendő tiszta vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!