Nagyon eltört a hajam, nem csak legalul hanem a hajtőtől kb 6centitől végig az aljáig, hogy vágassam le a törött részeket? Nem akarok 6centis hajat
Nekem 3 év alatt , 10 cmt nőtt. Hogy miért? ? Mert ugyanígy tönkrement mint a tied.
És nem vágatlan le rövidre hanem csak kb vállig.
Eredménye az lett hogy mindig visszatort. Hullottak a 2 cm darabok fesulkodesnel pl.
Mostanra már úgy ahogy helyrejott de ez már másik haj a tönkrement haj már kicserelodott.
Egy hajszálnak kb 6-7 év az élettartama, nem három.
Kérdező kíméld a hajad, vágass belőle annyit amennyit nem sajnálsz, kerüld a hajszárítót és a hővel való formázást és használj pakolásokat, argánolajat. Egy ideig pedig a szokásosnál gyakrabban látogasd a fodrászt frissítő vágásra.
Úgy cserelodott ki az hajam hogy az amit le kellett volna vagatni 3 éve az már lenott és le lett időközben vágva.
Tegnap voltam fodrásznál előtte utoljára ősszel és már csak a vegebol kellett picit vágni ami el volt vékonyodva.
Ha nem akarod levagatni ne sajnáld a hajapolokat most a glamour kuponokkal majd bővelkedő be tudsz vásárolni kedvezménnyel. A hajvasalot meg felejtsd el nekem azóta sokat javult amióta nem hasznalom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!