Teljesen elvan töredezve a hajam és kb az arcom közepéig lekéne vágni belőle de nem akarok annyira rövid hajat. Mit használjak rá? Szedjek vmi hajerősítőt? Havonta járok fodrászhoz és festve van a hajam
Tegyel ra tiszta jojoba olajat, vagy tiszta argan olajat, vagy a kettot osszekeverve, vagy hajvegapolo olaj kevereket (lehetoleg olyat, ami nem csak full szilikonbol all, mert az semmit nem er). Minden hajmosas utan hasznald a hajvegapolot, es mikor erzed, hogy mar kezd szaradni a hajad vege, akkor kend be vele ujra.
Vegyel Serical al Latte hajpakolast (ez kemiailag igenybevett hajra valo), hasznald minden masodik hajmosas utan.
Vasalni vagy gondoriteni szoktad a hajadat? Mert akkor hasznalnod kell hovedo sprayt/kremet is. Es vehetsz kioblitest nem igenylo hajbalzsam sprayt is(ez lesimitja a hajszalak felszinet).
De ezek a szerek sem fogjak megmenteni a hajad, max csak meghosszabbitjak az elettartamat, fokozatosan igyis-ugyis le kell vagatnod.
Egyebkent aterzem a helyzeted, nekem is 5 evig tartott, mire a hatkozepig ero, agyonvasalt, szokitett, kemiailag egyenesitett hajamat lenovesztettem.
De most mar ovatosabban banok a hajammal, szoke a szine ismet, de csak a lenott reszeket szoktam ujra szokittetni, igy egeszseges es, a fent irt praktikak is nagyon hasznosak :)
Amugy te milyen szinure szoktad festetni a hajad?
Köszönöm a válaszokat!
Szóval: Nem vasalom és nem is göndörítem a hajam (göndöríteni csak alkalmakkor de akkor is csak 1 tincset)
Vállig érő hajam van és havonta vágatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!