Szerintetek ez kopaszodas lehet?
Figyelt kérdés
Nemreg vettem eszre h a halantekom bal oldalsn elegge ritka a hajam es van is ott egy befele ivelo resz,ahol van egy ugymond kopasz folt.Ez a problema a jobb halantekomnal egyaltalan nincs jelen es a fejtetomon sincs semilyen kopasz folt sem.Orokletes nem lehet a doog,mert a csaladba senki sem kopasz,csak oregkorukra a nagyapaim,de ez normalis.Apamnak szep fekete furtjei vannak,szoval tole biztos nem orokoltem.Nemreg fogytam gyorsan sokat,talan ettol lenne?Vagy tulzott tesztoszteron termeles?(de ez az orokletes hajhullas nem?)Nem szeretnek idoelott megkopaszodni.Ja es elorefesult szembelogo hosszusagu hajam van.Tesoimnak is latni,hogy az egyik halantekukon jobban kilatszik a fejbor,mint a masikon.Talan genetika?2016. ápr. 3. 00:51
1/3 A kérdező kommentje:
19/F
2016. ápr. 3. 00:52
2/3 anonim válasza:
Ez genetika, azaz örökletes. Nem feltétlen közvetlen szülőktől sőt még nagyszülők őseitől is lehet örökölni. Nekem se a szüleimnek se a nagyszüleimnek nem volt komolyabb kopaszodása, én mégis örökletesen kopaszodom.
3/3 anonim válasza:
Az.
Mostanság fiatalabb korban előjön, sokaknál látni (meg hát sajnos magamon is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!