Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kopaszodó férfiaknak milyen...

Kopaszodó férfiaknak milyen haj áll jól?

Figyelt kérdés

Aki 2 oldalt kopaszodik. Barátomat nagyon zavarja, hogy olyan "Mickey egeresen" kopaszodik elöl, folyton nézi az utcán az embereket és rosszul érzi magát, hogy másnak van haja.

Viszont szerintem azért is látszik ennyire, mert nagyon rövidre levágja, így jóhogy meglátszik, hogy elöl ritkásabb. Alapból ilyen a hajformája és egy picit tényleg ritkult ott elöl neki, de nem hisz nekem.

Mondtam neki, hogy jobban állna neki, hogy ha nem pár milisre vágná ott le, hanem esetleg egy picit hosszabbra hagyná a tetejét, ma úgyis az a divat. Szerintetek mi áll jól az ilyen férfiakon?

2016. ápr. 2. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire kopasz az a rész, ha nagyon és meghagyja hosszabbra akkor szerintem még gázabb, hogy ráfésüli vagy nem tudom...

A teljesen kopasz, nem borotvált, de ilyen borostás szerű nem állna neki jobban? Ha olyan az arca még férfiasabb tőle

[link]

Jason Stathamért is odáig vannak a nők, pedig már alig van haja felül

2016. ápr. 2. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy

[link]

vagy

[link]

mert az elsőnek nem állna jól, ha megnövesztené

2016. ápr. 2. 14:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Körülbelül ennyire kopasz csak, hogy 2 oldalt ment fel egy picit a hajvonal, és ott középen ritkásabb lett, de mikor megnő neki az egyáltalán nem látszik.

[link]

csak ha meg megnő, akkor meg h.lye formája lesz a hajának, mert úgy nő mint egy gomba. Mármint szó szerint, oldalt így kipúposodik, ezért javasoltam neki, hogy akkor oldalt vágja rövidebbre, a tetején is vágja azért le, de ne annyira.

Ezt meg is fogadta, de még mindig rövidebbre vágatja fent, mint kellene. Szerintem ez a fodrász hibája is, mert újhoz jár, és ő azt mondja neki, h nem lehet mit csinálni a kopaszodással, pedig azért neki ismerni kellene, h melyik fejformához mi áll jól, mert a régi fodrásza szerintem tök jó levágta neki, ezért is hiszi azt, hogy most kezdett el kopaszodni, pedig szerintem régen is ilyen volt, csak akkor jó volt a frizkója.

Igazából engem nem zavar, csak az, hogy őt ennyire zavarja, hogy még az utcán meg előadások közben is azt figyeli, hogy kinek mennyi haja van

2016. ápr. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!