Kopaszodó ' mickey egeresedő' fiúknak / férfiaknak milyen haj állna jól?
19 éves vagyok . Annyira nem miki egeresedtem be csak egy picit tehát hajam az van csak nem tudom , hogy milyen hajszerkezet állna jól nekem . Pl a frufru-s haj kilőve mivel a homlokom közepén ficákolna néhány tincs . Jelenleg pici taréjom van :). Esetleg tudnátok küldeni képeket , hogy milyen haj az ami passzolna a mikiegeresedő fejbúbhoz?
Köszönöm !19F
Ha már most elkezdődött a kopaszodás nálad akkor nem biztos hogy érdemes "rejtegetni" mert sosem fog eljönni az a pont hogy "oké mostantól nem érdekel hogy mások is látják".
Egyre jobban fog zavarni és egyre inkább takargatni akarod majd és ennek egy idő után hülye megnyilvánulásai lesznek. Pl horizontálisan keresztbe fésült haj és társai.
Az ilyet legjobb elfogadni. Ne akard azért hosszabbra növeszteni hogy takarva legyen. Előbb utóbb ritkulni is fog a fejtetőn.
Én is hasonló cipőben járok, ez nekem azért is nagyon zavaró, mert eddig mindig hosszú hajam volt. Most gondolkozom azon, hogy ilyen 3-4 cm-esre vágatom, ez még úgy viszonylag takarná is kicsit, meg nem lenne annyira nagyon durva váltás a hosszú haj után (hát a fenét nem). De szerintem nekem is elkerülhetetlen lesz a saját magam általi megkopaszítás borotvával pár éven belül.
19F
eléggé fura koponyám van :)
Így nekem a kopasz sose állna jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!