Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Haj problémám van, segitetek?...

Haj problémám van, segitetek? (kérdés lent)

Figyelt kérdés
Megakarom hagyni a hajamat hosszura, és már kb 15 cm mindenhol, de van egy kis problémám... A fejem tetején a hajamat elválasztom az oldalso hajamtol, és jobbra szokom simitani, mások oldalt is levágják, és csak fent van meghagyva, de amig megnő a hajam nagyra addig én is oldalra simitom... Szoval a fentit elválasztom az oldalsotol jobb oldalt, és mág lassan egy fél éve, hogy ez a firuzárm van: a probléma az, hogy ott ahol elválasztodik fél cenitméteres szélességben látszik a fejbőröm. Ez ritkulás vagy kopaszodás, vagy csak azért van mert elég nagy a hajam és a sulya ugy szétválasztja a hajszálakat, hogy kilátszik a fejbőröm? Nem látszik az ki magátol, csak ha tukorbe nézek és megvizsgálom: elsimitom, megpiszkálom, viszont az a probléma, hogy az osztálytársaimnak nem látszik ki, igaz a tobbieknek rovid a haja, és nekem is mikor rovid volt nem láttam ezt a "ritkulást" vagy mi ez, de van egy másik fiu osztálytársam aki szintén meghagyja nagyra a haát és kb olyan nagy haja vbanm int nekem, szőkében és neki nicns ez a "kilátszás", attol nincs mert szőke és nehezen vehető észre vagy az én hajammal van a baj?? 17 éves fiu vagyok, a hajam szine sötét barna, és a böröm szine elég fehér, ez okozza a bajt, vagy tényleg ritkul a hajam (mert eddig nem vettem ezt észre), vagy kopaszodok?
2016. ápr. 1. 16:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!