Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok ajánlani jó arckrémet?

Tudnátok ajánlani jó arckrémet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sajnos több krémet is próbáltam már, drágább-olcsóbb árkategóriájúkat, de valahogy egyik sem volt az igazi. Tudnátok ajánlani arckrémet, ami kombinált arcbőrre jó? Az arcom se nem zsíros se nem száraz, teljesen normális, viszont az orrom és közvetlen az orrom körül száraz a bőröm, néha foszlik is. Milyen arckrémet kéne használnom reggel/este és alapozó alá? Tudnátok ajánlani konkrét terméket?

Köszönöm a válaszokat.

20/L

2016. márc. 29. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen borom van. Sok termeket kiprobaltam,es a koreai arcapolok jottek be leginkabb. Onnan tenyleg minden,hidratalotol kezdve pattanasok elleni kremekig barmi.
2016. márc. 29. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ, megkérdezhetem honnan rendeled vagy hol veszed őket?
2016. márc. 29. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a bőröm és én is a koreai kozmetikumokat tudom ajánlani. :D beautynetkorea.com <- itt tudsz rendelni, meglepően hamar (max 2 hét) kiszállítják a csomagot.
2016. márc. 29. 22:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. márc. 30. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. En az ebayrol szoktam rendelni,de biztosan a masik weboldal is megbizhato. Szerintem nagyon erdemes kiprobalni a koreai termekeket,csodat tesznek.
2016. márc. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!