Hogyan kell szoláriumozni? Többi lennt.
Elmondod hogy még nem voltál, ha normális helyre mész ő a bőrszínedből megtudja állapítani mennyi idő a megfelelő neked hogy ne égj meg elsőnek.
Van álló meg fekvő ki melyiket szereti jobban.
(Én a fekvőt.)
Előtte szedd le magadrol a sminket.. Fullra..
Van aki teljesen meztelenül fekszik van aki bugyiban, sőt van aki melltartóban is. De mivel nekem nem tetszik hogy figyel a fehér bálna, én meztelenül szoktam.
-Hozzáteszem IGÉNYES szoláriumba járok.
Ha fekvőbe mész én picit le szoktam izzadni, szokott bent lenni papirtörlő áttörlöm magam után a gépet.
Felöltözöl kidobod a szemetet megköszönöd és elmész:)
Ha barnulni szeretnél az elején menj heti két alkalommal majd fokozatosan növeld az időt. Ha van már egy alap színed akkor elég heti egy szinten tartás képp, vagy ha még barnulni szeretnál heti egyszeri de akkor több percre.
Nekem egészséges barna színem van, természetes hatású, bőröm is kreol ugyan, de hetente 2 hetente járok 15 percre. Vagy van hogy 3 hetente.. Nekem megtartja a bőröm a színét, és szép is.. Valaki lehet kifakul ennyi idő után annak nem ajánlatos ennyi idő kihagyás után ugyanugy 15 percre mennie mert megéghet!
Ha nem szeretnél szoli szagu lenni vehetsz krémet, szerintem nem segíti elő a barnulást, de jobb illatod elsz utána mint hogy a szoliszagra körbelocslod magad parfümmel. Egyél sok nyers répát, az jót tesz a bőrödnek is. :)
19L - 5 éve nyomom, kipróbáltam már sok mindent sok mindenhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!