Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatok a Lush zsírosodá...

Tapasztalatok a Lush zsírosodás elleni samponjaival/samponkorongjaival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 14:21
 1/3 anonim válasza:
Én nemrég használtam el a Honey I washed my hair samponkorongot és bár ez nem kimondottan zsíros hajra van nekem nagyon jól rendbe tette a hamar zsírosodó hajam.(elég volt a heti egyszeri hajmosás)Az illata nagyon tartós,sokáig elég,megéri megvenni.
2016. márc. 29. 14:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Ú, ez nagyon jó, köszi!😄
2016. márc. 30. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Végül én is vettem egyet, ami kifejezetten zsírosodásra való, éppen a napokban fogyott el. Viszonylag elégedett voltam vele, selymessé és jó illatúvá tette a hajam, javított a minőségén is, de a zsírosodás-kérdést nem oldotta meg.
2016. jún. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!