Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok valamit ajánlani?

Tudnátok valamit ajánlani?

Figyelt kérdés

Mostanában a hajam egyre hamarabb lesz zsíros. 14 éves lány vagyok, és most nem tudom, mit csináljak. Korpásodás elleni sampont használok, mert a hajam elég hamar korpásodik. :P Szóval az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan sampon, ami egyszerre korpásodás és zsírosodás elleni is egyszerre? Vagy csak egyszerűen használjak 2-őt? Tudnátok zsírosodás elleni sampont ajánlani, ami már nektek is bevált? Vagy egyszerűen sűrűbben mossak hajat? Általában hetente szoktam, de már az 5. nap után is nagyon zsíros lett. Aztán meg egyre rosszabb. A hajamat sem merem leengedni, mert látszik rajta, mennyire zsíros, és miután kivettem a hajgumit, kicsit a felkötött állapotában marad. Remélem, így értitek. Szóval nem hull le azonnal a vállamra, hanem szinte úgy marad, ahogy fel volt kötve.Tudnátok valami sampont ajánlani, ami így egyszerre korpásodás-és zsírosodás elleni?

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. febr. 1. 15:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!