Hogyan tüntethető el a narancsbőr?
Figyelt kérdés
Már nem iszok cukros üdítőket sem csak vizet, hanyagolom a zsíros ételeket. Vettem feszesítő testápolót is. Minden második nap megcsinálok 100 guggolást, de a fenekemről még mindig nem tűntek el:( Ja azt is kipróbáltam már, hogy egyszer meleg vízzel egyszer hideggel zuhanyzok. Masszírozni is szoktam.2016. márc. 29. 11:54
2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normális választ írni, inkább ne tedd.
2016. márc. 29. 16:47
3/7 anonim válasza:
Normálisan válaszoltam B+!
Soha,sehogy nem fog eltűnni! Bocsi,de ez az igazság!
4/7 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség:D Másnak akkor miért sikerül eltüntetnie?
2016. márc. 30. 16:25
5/7 anonim válasza:
Ha találsz megoldást a problémára, akkor bátran írj nekem is.:D Sportolok, csak vizet iszom, mégis ott vannak. Elismerem, hogy most jelenleg nem eszem ANNYIRA egészségesen (de egészségtelenül se), de volt időszak amikor úgy ettem, és ott voltak akkor is Anyukám bezzeg mindent eszik, és sokkal szebb a bőre mint nekem. :D Bár neki semmi feneke, lehet közrejátszik. Neked azt javasolnám, hogy csinálj kitöréseket, több fajta guggolást és szabályosat! 100 guggolás annyira azért nem sok szerintem.
6/7 anonim válasza:
Szia! Sokat segíthet a hideg-meleg váltózuhany, a sok vízfogyasztás, mozgás, a helyes táplálkozás, a keringés javítás, a masszázs, a gyógyszerek és a mesterséges adalékokat tartalmazó ételek kerülése stb.Jól használható a narancsbőr elleni tekercselő készlet is, ami még ápolja is a bőrt és egy óra után már tapintható a változás és pár centi is le szokott menni. Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nagyon sokat edzettem, meg futottam is minden nap. A hideg-meleg zuhanyt is egy nap többször is csináltam. Nagyon sok vizét iszok és mindig megnézem, hogy mennyi kcalt fogyasztok egy nap (max 1500ig megyek). Mostmár látható a különbség, nagyon halványan latszanak, a fenekem sokkal feszesebb és kerekebb hála az edzéseknek.
2016. ápr. 6. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!