Van az orrom tövében egy pattanás hogy nyomjam ki?
Figyelt kérdés
Kedden randim. Addig el kell tuntetnem. A kozmetikus nem tud fogadni.. elég nagy pattanás. Nem látszik a fehér része sem. Tűvel megboktem bele is ment de semmi nem jött ki. Még vér sem.2016. márc. 27. 14:07
1/3 A kérdező kommentje:
Megnyomtam a közepét, egy óriásit kattant, és folyik a vér. Akkor kijohetett a genny is? Elég kemény meg.
2016. márc. 27. 14:16
2/3 anonim válasza:
Éretlen pattanást nem piszkálunk, mivel azzal semmivel nem lesz jobb, csak be fog gyulladni és később múlik. Szóval eddig nem jól állsz. Mondjuk keddre semmiképp nem fog elmúlni. De piszkálás helyett kend be gyulladáscsökkentő cuccokkal, én mézzel szoktam, de jó rá sok minden, teafaolaj meg gyógyszertári ecsetelők, stb. Kinek mi van otthon.
3/3 A kérdező kommentje:
2 hét alatt nem érett be?
2016. márc. 27. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!