Be merjem festetni a hajam?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok derékig erő barna hajam van. Körülbelül 6 éve volt egyszer fekete színű ami elég hamar kikopott nem volt foltos. Volt szőke mellirozott de meguntam a lenövéseket!
Most kiszeretnèm próbálni a padlizsán színű hajat de félek hogyha kopik akkor csúnya fakó foltos lesz esetleg.
Kicsit izgulok is miatta mit tanácsoltok?
2016. márc. 23. 21:43
1/3 anonim válasza:
elöször próbáld meg a lemosható festéket és ha tetszik akkor fest be rendessel, ha nem szeretnéd hogy foltos legyen próbálj meg valami jó minőségűt, viszont 100%-ra nem garantálom hogy nem lesz fakó.
2/3 anonim válasza:
Derékig érő hajat nagy veszteség lenne tönkretenni, én hennát használok, nemtom van e belőle padlizsán szín, de mindenképpen a színezőket ajánlanám a vegyszeres festékek helyett azok úgy néznek ki mint vmi ócska paróka.
3/3 anonim válasza:
A vörös festékek hamar kifakulnak, pár mosás és már nem szép, viszont teljesen meg sose kopik ki... ez a vörösökre mindig jellemző. Szóval én nem ajánlom semmiképp, max a színező sampont, amik ilyen kis tasakos cuccok, nem árt a hajnak sem és pár mosás után az teljesen eltűnik. De ha tetszik bármikor használhatod újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!