Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Napozás már kihalványodott...

Napozás már kihalványodott pigmentfoltokkal?

Figyelt kérdés
Barna bőr párti vagyok, de sajnos emiatt tele is vagyok pigmentfoltokkal. Régebben nagyon bután jártam szoláriumba, friss sebekkel is, amik pattanások után maradtak, gondoltam a szoli begyógyítja :) Használok c vitaminos szérumot, és tudom, hogy legalább 3 hónap kell, hogy látványosan halványítson. A kérdés az, hogy 3 hónap után már lehet menni napozni, vagy akkor ugyanúgy visszabarnulnak? köszi! Vagy esetleg valami egyensúlyt fent lehet tartani, hogy a nap által visszabarnult foltokat kenegetem? Nem szeretném fehér bőrrel tölteni a nyarat, és nem is nagyon tudnám. köszi!

2016. márc. 23. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!