Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be lehet festeni egymás után...

Be lehet festeni egymás után ilyen gyakran a hajat?

Figyelt kérdés

Szőke, 10-es árnyalatú festékkel festem a hajamat. Pár hónapja elcseszte egy fodrász és azóta nagyon vöröses a hajam teteje, teljesen elüt az aljától. Akármivel és akárhogyan festem, egyszerűen nem változik. Pedig azelőtt viszonylag szép egyenletes volt.

17-én volt festve ecsettel elég precízen majd elkeseredésemben ma is befestettem bár csak a kezemmel. Változás azonban szinte semmi. Most már ott tartok, hogy elmegyek másik fodrászhoz, viszont ezt szeretném minél előbb, akár jövőhéten megtenni. Sok lenne az úgy nagyon?

2016. márc. 22. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég sok, igen. Amúgy a vöröses árnyalatot csak akkor tudod eltüntetni, ha leszívjátok a hajadat.
2016. márc. 22. 23:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan? :( Nem fog sehogy máshogy eltűnni? Annyira mérges vagyok...mielőtt elmentem ahhoz a fodrászhoz soha nem volt ilyen problémám.
2016. márc. 23. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
A vöröstől sajnos a legnehezebb megszabadulni.
2016. márc. 23. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:

hajhamvasítót próbáltál?

pár éve amikor szőke voltam, énis megjártam , narancssárgás vöröses lett a hajam. hamvasító sampont hagytam fent sokáig, meg öblögettem is hamvasító folyadékkal. és rengeteget segített, eltűnt a vöröses-n.sárgás árnyalat. de nyilván ez 1-2 hajmosásig tartott, újra kellett csinálni a hamvasító samponnal meg folyadékkal.

szerintem ez jó megoldás lehet, amíg nem jutsz el fodrászhoz. egy héten 2 festés is elég sok. szerintem várj még 2-3 hetet legalább . és akkora keress egy jó fodrászt aki megcsinálja. elvileg vannak hamvas festékek amik erre vannak kitalálva. de nyilván azok is károsítanak. de csak nem egy hajszivatás.

2016. márc. 23. 09:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Esélytelen, hogy egy másik, már korábban használt festéktől jobb legyen? Ugyanúgy 10-es az a festék,de mégis picit világosabb és talán szebb árnyalatú volt attól a hajam mint a mostanitól. Ha nem is egységes de legalább ne legyen akkora kontraszt.
2016. márc. 23. 21:41
 6/6 anonim válasza:

A fodrászkellékesben tudsz venni (és elvileg a fodrásznál is kell lennie) egy úgynevezett "kék-lila" festéknek. Ez arra szolgál, hogy a vörös pigmenteket már a festés alkalmával hamvasítsa. Erre gyengébb változat neki a hamvasító sampon. Én a legközelebbi festésnél kérnék bele hamvasító adalékot.

Van egy jó teszt, hogy festhető-e már a hajad. Fogj meg egy kisebb tincset, terítsd ki az ujjadra, hogy egymás mellett legyenek a hajszálaid. Arra a részre, ahol nem "fogod" fogod, csak úgy kifeszítve lóg, cseppents a másik ujjadról 1 csepp vizet. Ha 5 mp után sem szívta be, akkor a festésre még nem készült fel a hajad, nincs még meg nála a regenerálódás. Akkor ápold, balzsamozd, olaj... Különben károsodik a hajad, jobban törik, nem olyan színű lesz stb.

2016. márc. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!