Hol és milyen fajta arckrémet vegyek?
Figyelt kérdés
Anyukámnak csak ráncos bőrre való van, de mivel 16 agyok ezért az nekem nem jó, de nem tudom milyet használjak. Száraz a bőröm nagyon. Homlokomon szokott néhány pati lenni.2016. márc. 22. 23:02
1/4 anonim válasza:
Én azt javaslom, menj el egy kozmetikushoz. Ő kinyomkodja a pattanásaidat szakszerűen, és ajánl a bőrtípusodnak megfelelő arckrémet.
2/4 anonim válasza:
1. A pattanásaidat kozmetikussal kezeltesd.
2. Mennyi vizet iszol naponta? Csak úgy megsúgom, hogy naponta 2 litert meg kéne innod, ha nem akarsz 40 évesen 60-nak kinézni. 16 vagy, könyörgöm... Azért száraz a bőröd, mert nem jut elég folyadék a szervezetedbe. Persze kenegetheted magad, csak azzal úgy tervezz hogy azt nem hagyhatod abba, mert akkor megint száraz leszel.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem iszom eleget, egyszerűen ilyen típusú vagyok, ekcemam is volt
2016. márc. 23. 08:59
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok
Ha ekcémás vagy, akkor gyógyszertári krémet érdemes használnod, tejkrém, azt hiszem az a neve. Ha bőrgyógyász írja fel, akkor olcsóbb, de recept nélkül is kapható. Tapasztalatból mondom, hogy ekcémás bőrt hidratálva tartani tényleg csak krémmel lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!