Mit tegyek, hogy göndör maradjon a hajam?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, a derakmig ér, és miután megmosom és megszárad magától, göndör. Amikor kifésülöm akkor egy kicsi hullám marad csak benne. De ha nem fésülöm, akkor nagyon szénakazal és ahhoz nem elég göndör, hogy vállaljam. Viszont a frufrum göndör marad (épp lenövesztem, az orrom alá ér,el szoktam csatolni)2016. márc. 18. 13:42
1/3 anonim válasza:
Göndör hajat semmiképpen ne fésülj!
https://www.youtube.com/watch?v=nlbe547BTWw
Nézd meg ezt a videót, nekem is sokat segített:)
2/3 ~OnLány~ válasza:
A göndör hajat tényleg nem szabad fésülni szárazon,persze,hogy kimennek a hullámok.
Pedig abban a videóban én is azt hallottam,hogy semmiféleképp ne fésüld szárazon,ha nem akarsz birkahajat.
3/3 A kérdező kommentje:
Annyire nem göndör, mint a videóban. [link]
Mondjuk ennyire vagy talán kevésbé. És a felső része nem, inkább az alsó. [link]
talán a kettő között, csak természetes .majd kipróbáltom fésülés nélkül, csak az olyan fura érzés. Meg 1-2 nap után elég durván kócos, mindig kiengedve hordom és szeles helyen lakom. De azért következő hajmosas után kipróbálom, hogy milyen ha nem fésülöm.
2016. márc. 18. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!