Mit tegyek? Most nem rég kiszedtem a szemöldökömet rondára! Mit tegyek, hogy visszanőjön gyorsabban? TETOVÁLTATÁS, FESTÉS KIZÁRVA! ELŐRE IS KÖSSZ!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 09:05
1/8 anonim válasza:
Egyenlőre nem tudsz mást csinálni csak szemöldök ceruzával korrigálhatod. Növés gyorsítót nem tudok rá!
2/8 anonim válasza:
Szemceruzával ki tudod igazítani a vonalát, ha nagy a baj. Amúgy semmi, olyan gyorsan nő vissza, ahogy a szőröd nőni szokott, ez egyéni, nem lehet ezt gyorsítani.
3/8 anonim válasza:
Láttam valahol a neten, hogy ilyenkor szemöldök-port használnak a sminkesek. Az nem gagyi én nem feltűnő.
4/8 anonim válasza:
bocs, azt akartam írni, hogy : "és nem feltűnő"
5/8 anonim válasza:
ne agódj pár nap és visszanő:) ha suliba jársz és ne találkozol a pasiddal akkor szerdára már tök jól vissza fog nőni nyugi:)
6/8 anonim válasza:
Remélhetőleg nem szedted túl a szemöldöködet, és ki fog nőni. Viszont gyorsító nem létetik, sajnos meg kell várni amíg visszanő.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszike nagyon!!!!! Remélem igazatok van!...További válaszaitokat is várom,addig is köszi:Eszter
2010. ápr. 4. 13:29
8/8 anonim válasza:
én is így jártam a jómúltkor. egy barna szemhéj filccel kipótoltam. se messziről/se közelről nem volt feltűnő. egy-két héten belül amúgy is visszanő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!