Hogyan szedjem szépre a szemöldökömet?
nem tudom, hogy hogyan kell kérlek segítsetek.
Ha lehet mellékeljetek képet is.
Köszi
Én kozmetikussal szedetem, pontosabban gyantáztatom, meg festetem is. Ők tudják a legszebben megcsinálni a szemöldököt.
Nekem ilyen a formája:
Hát ez sok mindentől függ... Ha nincs hatalmas Brezsnyev-szemöldököd, akkor bőven elég a kilógó szálakat kiszedni, és tartani a formáját. Inkább csak alul szedd, felül jó szokása, hogy két évig vissza se nő, persze csak amit nem kellett volna kiszedni. :D
Ha bozontod van, akkor inkább szedesd kozmetikussal.
Ha olyan szerencsétlen vagy, mint én, akkor meg sehogy. :D Ritka és kevés. :( Ha formát akarok neki adni, akkor csak két csík maradna, meg olyan kis béna. :(
Ha először szeded, vagy ha még sokadszorra sem sikerült, akkor szedesd ki tényleg kozmetikussal, pár szár forint, pár alkalom után meg már te is tudod követni. :D
Szerintem ha még sosem volt szedve, akkor az elsőt bízd a kozmetikusra. Én megpróbáltam magamnak kb. 15 évesen...hát kínkeserves volt kivárni, míg visszanőtt:D Kegyetlenül rondán nézett ki:D
De persze csak akkor tűnt fel, hogy tényleg szar, mikor már megjegyzést tettek rá...előtte nagyon örültem neki, hogy végre vékony:DDD
Pfuhh, nagyon gáz volt:)
Szóval először kozmetikus. Kb 500 forint lehet, és utána elég, ha magadnak kiszeded, ami kinő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!