Leszívott hajvégek?

Figyelt kérdés

Ki szerettem volna világosítani a festett mahagóni barna hajam végét, de mikor a fodrásznál ültem, közbejött egy halaszthatatlan dolog, és félbe lett hagyva az egész. A hajam vége most borzalmas, mint egy róka.

Két nap múlva indulok vissza dolgozni és sajnos a munkám nem teszi lehetővé , hogy fodrászhoz menjek, 3 hónapig pedig nm akarok így kinézni. A kérdés az lenne, hogy ha pl. vennék valamihamvasszőke hajfestéket és azzal átfesteném a végét , akkor esélyes , hogy befogná? ( mindig magamnak festettem a hajam, tehát van benne gyakorlatom. Olyan ombre hajat is festettem már magamnak, ami alul volt sötétebb, tehát a technikájával sem lennék gondban, csak a szőkét nem ismerem, a hajam pedig nem szeretném leégetni.)

2016. márc. 12. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehát narancs-vöröses a hajad most? Azon nem segít egy festék sem, először le kell szívatni a vöröset, utána festeni. Inkább fesd vissza olyanra amilyen volt.
2016. márc. 12. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:
A hajvégeim olyanok, mivel le lett szívva.
2016. márc. 13. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebből sajnos nem lesz otthon szőke. A festett hajat nem lehet festékkel világosítani - ezért csinálta a fodrász is szőkítővel. Mivel a szőkítés folyamata jóformán csak elkezdődött, a jelenlegi állapotában max. sötétszőkére, világosbarnára lehet festeni.
2016. márc. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!