Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az igaz hogy a, , régi"...

Az igaz hogy a, , régi" lányokon, nőkön nem voltak striák?

Figyelt kérdés
Olvastam már több helyen is, és azt írták hogy a mostani lányokon azért van, mert sok tartósítószeres meg mit tudom én milyen kajákat esznek. Hát ha így lenne, nekem aztán egy darabnak se kéne lenni, és mégis tele vagyok velük. Faluban élek, egy évben ha kétszer eszek mekis meg KFC-s meg ilyen kajákat, kólát is nagyon ritkán iszom. Csak érdekes volt ezt olvasni mert nekem eddig azt mondták hogy hirtelen növéstől, fogyástól, hízástól jön ki és hogy bőrtípustól is függ. 16/L
2016. márc. 11. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a narancsbőr. Striák a régi nőkön is voltak, különösen a terhességet kevesen ússzák meg enélkül.
2016. márc. 11. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor azok az emberek nincsenek tisztába a fogalmakkal :)
2016. márc. 11. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel nekem sem kéne narancsbőrösnek lennem. Nem vagyok elhízva, és nem eszem műkajákat, egészségesen étkezem. Mégis tiszta narancsbőr a combom, és a fenekem...
2016. márc. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!