Fiúk/férfiak, ti milyen hajviseleteket szerettek lányokon/nőkön?
Figyelt kérdés
Plusz egy személyes kérdés, zavar titeket ha egy lánynak nincs minden tincse a helyén és nem lapul a fejére a haj? (nem tudom eldönteni, hogy érdemes e azzal vacakolnom, hogy a hajamat "kordában tartsam" vagy inkább hagyjam had legyen természetes. Viszonylag sötétebb barna, hosszú kb lapockáig érő, dús, enyhén hullámos hajról van szó, aminek van, hogy a végét göndörítem)2015. dec. 3. 21:10
1/5 opened paradise válasza:
Nekem a kedvenc a frufru,meg a copf(ok).
Nem baj az,ha kócos vagy :)
2/5 A kérdező kommentje:
Persze azért azt hozzátenném, hogy fésülni fésülöm rendesen, szóval gubancosnak nem gubancos, csak éppen egy kicsit nagyobb a "térfogata" a megszokottnál, meg néhány szál haj valahogy mindig kiszabadul a lófarokból :D
2015. dec. 4. 22:09
3/5 anonim válasza:
nekem a vállig érő hullámos, meg a derékig érő egyenes mély barna kiengedett haj tetszik:)
4/5 anonim válasza:
"zavar titeket ha egy lánynak nincs minden tincse a helyén és nem lapul a fejére a haj?"
Ezt látatlanba nehéz eldönteni. Az biztos, hogy sokszor jól néz ki, ha nincs minden szál gondosan beállítva és lelapítva.
Nekem a hosszú haj tetszik (legalább vál alá érő, de inkább hosszabb). Ennél jobban nem szeretném körüliírni, mert sok apróságon is múlhat, meg lehet hogy ugyanaz a dolog valakinél nem tetszik, máson meg nem zavar vagy esetleg még tetszik is, mert jól áll neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, sok múlik arcon, alkaton, stíluson, ez igaz.
2015. dec. 6. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!