Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet a miteszereket...

Hogy lehet a miteszereket eltávolítani?

Figyelt kérdés
Van valakinek valami bevált módszere? Házi praktikákra gondoltam de krémet is mondhattok csak valami ami már biztosan használt nektek is :)
2016. márc. 6. 11:19
 1/3 A kérdező kommentje:
*az orromon vannak
2016. márc. 6. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha elmész kozmetikushoz, és ott kitisztítják a bőrödet. Utána sokkal szebb lesz, nekem 2-3 alkalom után (kb. 3-3,5 havonta járok) már nem jött ki annyi arcomon mint amennyi előtte volt, most meg már a miteszerek nagy része eltűnt, a pattanásokból is sokkal, de sokkal kevesebb van. (15 éves vagyok) Én is kipróbáltam pár házi praktikát, nekem nem váltak be. Nagyon sokat segít, ha keresel egy szappant, ami a te bőrödnek jó, és azt használod rendszeresen (minden reggel és este), illetve én két naponta bőrradírt szoktam használni. Ha ilyesmikre nem akarsz költeni, akkor gőzöld ki az arcod, és tiszta kézzel, zsepivel nyomkodd ki. (próbáld meg az ujjaiddal csinálni és nem a körmöddel) Ha jól csinálod, akkor egy éjszaka alatt teljesen el fog múlni a pirosság, és nem gyullad be. A házi szappanok is nagyon jók, rendszeresen tisztítsd vele az arcod, és otthon is tudsz bőrradírt készíteni, ha szeretnél, erről rengeteg videó és leírás van a neten.
2016. márc. 6. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Otthon is kitisztíthatod.Gőzöld fel,majd finoman haladj végig az orrodon,utána kend be fertőtlenítővel.
2016. márc. 8. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!