Meddig engedi a hajfesték a színét?
Figyelt kérdés
Egy hónapja befestettem a hajam. Most GARNIERT vettem, eddig mást használtam. Ez még mindig engedi a színét. Miért?2010. ápr. 1. 07:40
1/6 anonim válasza:
2-3 mosás után már nem engedi szerintem.
2/6 anonim válasza:
Ha engedi a szinét, akkor valamit rosszul csinálsz.
3/6 anonim válasza:
én 5 éve ugyanazt a hajfestéket használom, és nem fakul, gyönyörű a színe, viszont a következő festésig, ami ugye havonta van, engedi a színét. szerintem ez nem akkora probléma, lefolyik a fürdővízzel :) és ez meg hülyeség, hogy rosszul csinálsz valamit... régi hajfestékeim közül volt, ami nem engedte a színét, viszont szinte 2 hét alatt kifakult.
4/6 anonim válasza:
Garniert vagy Palettet használok, 3-4 hajmosásig enged.
Ha zavar téged, válts át másik festékre.
5/6 anonim válasza:
Én már egy csomó fajta hajfestéket kipróbáltam, 3 éve festem a hajam. Azelőtt Garniert használtam, folyamatosan engedte a színét. Lehet hogy nem hiszed el, de egészen a következő festésig (kb 1 hónap) mindig. Váltottam is, Palette-re, evvel most semmi ilyen problémám nincs! 2-3 hajmosásig engedi a színét, mindig kevesebbet, utána már nem.
Szerintem válts, a Garnier nekem sem volt jó!
19/L
6/6 anonim válasza:
Vörösre festett hajam szintén engedi a színét, fodrászt kérdeztem, aki azt mondta, hogy ez szokványos: a vörös mindig engedni fogja, mert az az anyag oldódik ki belőle szép apránként, ami a rubin színű fényét adja a hajnak. Egy év után meguntam, és pont ez okból visszafestettem barnára, de még így is színes hajmosáskor a víz, csak egy kicsit enyhébb barnásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!