AHA savas mélyhámlasztás mennyi ideig hatásos?
Figyelt kérdés
Elég heges az arcbőröm, és mindenki ezt ajánlja viszont nem tudom hogy ez pontosan hogyan működik. Olyan mint a mikrodermabrázió? Amikor egyszer elmentem rá utána szép volt kb egy hónapig a bőröm aztán szép lassan ugyanúgy visszaerősödtek a tág pórusok.
Szóval a hámlasztás az úgymond 'örökre' szól vagy ezt is ha elvégzem kúraszerűen 5-6szor akkor kb. félévente ismételnem kell?
2016. febr. 26. 19:14
1/3 anonim válasza:
Én az Anaconda 24%-os AHA hámlasztót használom otthon,magamnak.Kb.heti egyszer és a bőröm olyan,mint a babapopsi.Sima,egységes,pattanás-,és hegmentes.
2/3 A kérdező kommentje:
És hány százalékossal érdemes kezdenem? :)
illetve, mennyire kell vastagon felvinnem a bőrömre?
2016. febr. 26. 19:55
3/3 anonim válasza:
A mélyhámlasztás olyan,hogy 3 hétig hámlik utána a fejed,de nagyon durván,mintha leégett volna a bőr (bizonyos értelemben ez is történik). 3 kezelést csinálnak,egyre erősebb anyaggal. De a leggyengébb anyag is sokkal erősebb,mint ami házi használatra kapható. Az otthoni hámlasztád sz@rt se ér. Nekem a hátamon csináltak mélyhámlasztást,mert sajnos nagyon be aknesodott. Utána,miután hetekig hámlott,mint egy múmia, nagyon szép volt legalább fél évig. Azóta se jött vissza olyan súlyosan a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!