Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami hatásos módszert...

Valami hatásos módszert hajtöredezés ellen?

Figyelt kérdés
Már évek óta növesztem a hajam és most elkezdet törni. Használok balzsamot,hajpakolást is, mégse segít. Levágatni viszont nem szeretném.
2016. febr. 26. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

A töredezett végeket mindenképp vágd le. Ha nem szabadulsz meg tőlük, semmi nem változik és csak lassabban nő a hajad.

A sapmon és a kondicionáló minősége is számít. Én inkább a házi praktikák híve vagyok. Pl.: hajmosás után masszírozz a vizes hajvégekbe egy kis argán vagy kókuszolajat. De először mindenképpen szabadulj meg a töredezett végektől, mert azokon már semmilyen trükk nem segít.

2016. febr. 26. 10:26
 2/2 anonim válasza:
Csináltass fodrásznál egy frissítő vágást. Csak a töredezett végeiből fog vágni, és másoknak fel sem fog tűnni. Amúgy meg használj balzsamot. Nem tudom, hogy te hogyan csinálod, de még az is tud használni, ha egy nap nem 20x fésülködsz, és nem durván.
2016. febr. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!