Szerintetek a hoszú vagy rövid haj áll jobban? (Kép)
Figyelt kérdés
Gyermekrák alapítványnak adományoztam a hajam. Gondoltam megkérdezem független emberek véleményét, melyi haj áll jobban. Ismerősi köröm nagy része azt mondta hogy a rövidebb hajjal érettebben "felnőttesebben" nézek ki. Szerintetek melyik áll jobban?
2016. febr. 20. 21:00
1/19 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik rajtad a "rövidebb" haj.
2/19 Kenzo Tenma válasza:
A színe is más lett? Mert másnak tűnik és amiatt nekem a hosszabb tetszik jobban. De mindkettővel nagyon szép vagy. :)
3/19 A kérdező kommentje:
Neem az első kép csak túlexponált. Sosem festettem. :)
2016. febr. 20. 21:06
4/19 anonim válasza:
Talán a rövid haj jobban áll,kiemeli az arcodat,a hosszú kicsit elrejtette.Egyébként lányként mondom,hogy tök szép vagy.:)
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 20. 21:41
7/19 ~OnLány~ válasza:
Aaa,de gyönyörű hajad van..én le nem vágatnám,alig várom,hogy ilyen hosszú legyen. :D
Én mindig is úgy voltam vele,hogy valakinek a rövidebb áll jól,valakinek az nőiesebb..viszont van ez így fordítva is.
De rólad nehéz dönteni..ne halgass rám,csak az önzőség beszél belőlem,hogy le ne vágasd :D
De amúgy rövid hajjal is csini vagy,hallagass a többségre,vagy amit te szeretnél.
8/19 anonim válasza:
Szerintem mindkettővel nagyon szép vagy, úgyhogy szerencsés vagy! :)
L
10/19 anonim válasza:
szép arcod van. mindkettő jól áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!