Milyen testápolót és hajbalzsamot ajánlanátok?
Hát ha nagyon töredezett a hajad és növeszteni szeretnéd akkor szerintem vágasd le a végét kb 5 cm-t mert a balzsamok inkább megelőzés céljából vannak,nem hiszem hogy az elvékonyodott hajat teljesen helyreállítja,
ha nagyon száraz a hajad, akkor a ricinus olajat ajánlom, igaz utána alaposan ki kell mosni a hajból de megéri mert szép fényes, puha lesz tőle a hajad és természetes is, nem úgy mint a legtöbb kozmetikum ami tele van olyan káros anyagokkal, ami nem igen tesz jót.
De ha nem jönne be akkor a pantene pro-v-t ajánlom, ez a balzsam igazán könnyűvé teszi a hajad.
Régen nekem is nagyon száraz volt a bőröm, annyira h mindig kisebesedett a hajlatoknál, de nekem a Nivea hozta rendbe, de a dove sem rossz. De inkább ne testápolót használj, hanem KRÉMET, ami kis kiszerelésben van, sokkal masszívabb az állaga így tartósabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!