Fiatal (14-24 eves) fiuk! Szerintetek jol nez ki egy lanyon a szines (pl. kek, lila, zold) haj?
Ha nem akarsz olyan lenni, mint a mai lányok, vegyél fel bundabugyit, járj mindig szoknyában és ülj jólneveltként az osztályban ;)
19/F
A festett kék/lila haj is közönséges. Teljesen a divat része.
Bunkó leszek: Te egy "egyedi" "Különleges vagyok, LÁTOD?!" hópihely vagy. (Az írásod alapján.) Ha te is ítélkezel mások fölött, akkor én is megtehetem.
Még egy durva, számodra bunkó tény: Én az életemben ezerszer több ilyen "Punkrock csajt" láttam, mint a tipikus plázapichát.
"Bejonnek nektek a kemenyebb csajok vagy csak azok az egyforma nyavogos plazacicak?" Szerencsére nem csak ez a két véglet van. Így mondhatom: nekünk a két véglet közötti lányok tetszenek, akik nem egy fajta csoportba tartoznak, mint egy birka.
Biztos lepontozol, nagyon bunkónak tűnhet a válaszom számomra. Bár, írtad, hogy kritika is lehet, nem?
21/F
Ugyanakkora baromságnak gondolom mint a műszempillát, műhajat, vagy a herevasalást.
Átlagos ami épp megteccik és ki tudom perkálni ruhákba járok, még borotválkozást is hanyagolom és ritkán járok fodrászhoz is.
Számomra nem öltözék a fontos, hanem az ember személyisége.
Ezzel pedig szerintem nem csak nálam éred el, hogy ugyanolyan számba veszlek mint egy átlagos plázacicát.
Pedig te nagyobb valószínűséggel még tudnál is gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!