Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El fog múlni egy pattanás...

Vivienn2001 kérdése:

El fog múlni egy pattanás okozta piros folt, ami már 2 hónapja ott van?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és eléggé pattanásos a bőröm (tudom, hogy ilyen korban ez természetes). Körülbelül 2 hónapja van egy nagy piros folt az arcbőrömön ami sehogy sem akar múlni, de persze sokat is nyomogattam, mert egyszerűen nem bírom ki. Nagyon kétségbeesett vagyok. Valamikor el fog múlni vagy csak ilyen lézeres kezelés segíthet? Ha kapnék pár tanácsot azt nagyon megköszönném!

2016. febr. 14. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Körömvirág kenőccsel próbálkozz:

[link]

"Ennek az igénytelen növénynek a virága sebgyógyulást elősegítő, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és immunerősítő hatással rendelkezik. Nehezen gyógyuló, burjánzó, enyhébb égési, vágott vagy forrázott sebek, hegesedések, ekcéma, bőrviszketés, pattanások, véraláfutás, enyhébb napégés gyógyítására is alkalmas. Külsőleg a körömvirág kenőcs alkalmazható."

2016. febr. 14. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!