Hogyan tudnám feltenni a póthajat?
Figyelt kérdés
Már egy ideje foltos hajhullással szenvedek. És már elég kevés hajam van. Ezért is ajánlották nekem a póthajat. Csak az a baj, hogy hátulra szeretném feltenni és hátul már nagyon kevés a hajam. Csak úgy tudom, hogy a póthajat fel kell csatolni a saját hajunkhoz. Én, hogy tehetném fel? (nem csatolással)2016. febr. 13. 23:30
1/2 anonim válasza:
Ezt szerintem csak fodrász tudja megcsinálni úgy, hogy ne legyen asszimmetrikus
2/2 anonim válasza:
Egy másik kérdésedre lehet, hogy én ajánlottam a póthajat.
Ha nagyon kevés a haj amihez csatolni lehetne akkor ez nem lesz jó megoldás. Eszembe jutott egy másik lehetőség, keratinos szálakkal be lehet szórni azt a területet ami már átlátszó. Különböző szinekben árulják. Nem olcsó, de sokáig elég.
Ird meg, ha ez segített :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!